Tot a punt per al gran dia dels Premis CinèTIC

Ja està tot preparat per a la gran gala dels Premis CinèTIC, on finalment coneixerem els guanyadors de cada categoria. Com sabeu, serà el proper dia 20 de juny i tenim preparats un munt de premis i sorpreses per a totes i tots els assistents!

A l’acte, que se celebrarà als cinemes Girona de Barcelona, hi haurà convidats d’excepció. Entre ells, importants personalitats del món del cinema, com els actors Joel Joan, Àgata Roca i Pablo Derqui.

El presentador de la gala també és de luxe. El conegut periodista, actor i humorista Queco Novell s’encarregarà de dirigir la gala, que començarà a les 11.00 hores i es preveu acabar cap a les 13.00 hores.

Per fer-vos sentir com autèntics actors, actrius, directors, directores, estilistes… vestiu-vos amb les vostres millors gales, ja que us hem preparat fins i tot una sessió de fotos a l’estil de les més importants cerimònies d’entrega de premis. Per això us demanem a tots els finalistes que arribeu una hora abans de l’inici de l’espectacle si no us ho voleu perdre!

Gràcies a tots per participar, sort als finalistes i… ens veiem a la gala!

Seguiu tota la informació en aquesta pàgina o a twitter a #premiscinètic.

*Recordeu que es lliuraran un màxim de 5 premis per a les categories de grup. En la categoria d’estilisme, s’entregaran 3 guardons.

Quant a Comunitat DT

Comunitat DT
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari