Queco Novell presentarà la gala dels Premis CinèTIC

El conegut periodista, actor i humorista Queco Novell serà l’encarregat de conduir la gala d’entrega de premis de la I edició del concurs de curtmetratges Premis CinèTIC, que se celebrarà el proper 20 de juny als cinemes Girona de Barcelona.

Amb una llarga trajectòria a la televisió i a la ràdio, Novell ha esdevingut popularment conegut per les seves imitacions de personatges polítics i del món de l’esport als programes Polònia i Cracòvia de TV3.

A la gala hi assistiran els autors dels curtmetratges finalistes, seleccionats per un jurat format per Xavier Atance, president de l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya, els directors de cine Jaume Balagueró i Cesc Gay, els actors Pablo Derqui i Àgata Roca, el crític de cinema Eduardo de Vicente i el crític de televisió Ferran Monegal.

Hi ha un munt de premis per repartir i moltes sorpreses! Durant la cerimònia, a més de conèixer els guanyadors de cadascuna de les categories, el curt que hagi aconseguit més vots a la pàgina del concurs on s’han publicat tots els curtmetratges rebrà el Premi CinèTIC del públic.

Al concurs hi han participat gairebé 70 curts elaborats per més de 600 alumnes de 25 escoles de Catalunya. A tots ells els volem felicitar pel resultat i els agraïm l’esforç realitzat!

Si voleu estar al corrent de les últimes novetats sobre els Premis CinèTIC, consulteu aquesta pàgina o seguiu-nos a través de Twitter amb el hashtag #premiscinètic.

Quant a Comunitat DT

Comunitat DT
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Queco Novell presentarà la gala dels Premis CinèTIC

  1. Retroenllaç: Jaume Pujadas » Arxiu del Bloc » El secret de la humanitat, on hi participa Jaume Pujadas, finalista a 2 premis CinèTIC

Deixa un comentari